diumenge, 23 de març del 2014

Arròs amb sèpia i gambes





INGREDIENTS:

   -     300 grs.  de  sèpies  netes
   -     12  gambes  petites
   -     6  xalotes
   -     3  tomàquets  madurs
   -     1  cullerada  de  pebre  roig
   -     20  branquetes  de  safrà
   -     4  alls
   -     1  ram  de  julivert
   -     3  llesques  petites de  pa  fregit
   -     300  grs.  d’arròs
   -     1  litre  de  fumet  de  peix
   -     Oli  i  sal.
   -     All-i-oli













PREPARACIÓ:

Escalfem   el  fumet.


Posem  una  paella  al  foc  amb  oli.

Tirem  les  gambes  i  les  sèpies  trossejades.



Traiem  les  gambes  i  les  reservem.

Afegim  les  xalotes  trossejades  a  la  sèpia  i  desprès  el  tomàquet  ratllat.



Fem  una  picada  amb  4  alls,  el  julivert,  el  pa  fregit,  el  pebre  roig  i  el  safrà.  S’afegeix  al  sofregit.























Se  tira  l’arròs  i  se  li  donen  unes  voltes  fins  que  quedi  ros.





Es  tira  el  fumet  i  des de  que  comença  a  bullir  contarem  17  minuts.



5  minuts  abans  d’acabar el temps  s’afegeixen  les  gambes.



Es   serveix  amb  all-i-oli. 




Que vos vagi de gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada