INGREDIENTS:
-
300 grs. de
sèpies netes
-
12 gambes
petites
-
6 xalotes
-
3 tomàquets
madurs
-
1 cullerada
de pebre roig
-
20 branquetes
de safrà
-
4 alls
-
1 ram
de julivert
-
3 llesques
petites de pa fregit
-
300 grs. d’arròs
-
1 litre
de fumet de
peix
-
Oli i sal.
-
All-i-oli
PREPARACIÓ:
Escalfem el
fumet.
Posem una
paella al foc
amb oli.
Tirem les
gambes i les
sèpies trossejades.
Traiem les
gambes i les
reservem.
Afegim les
xalotes trossejades a
la sèpia i
desprès el tomàquet
ratllat.
Fem una
picada amb 4
alls, el julivert,
el pa fregit,
el pebre roig
i el safrà.
S’afegeix al sofregit.
Se tira
l’arròs i se
li donen unes
voltes fins que
quedi ros.
Es tira el fumet
i des de que
comença a bullir
contarem 17 minuts.
5 minuts
abans d’acabar el temps s’afegeixen
les gambes.
Es serveix
amb all-i-oli.
Que vos
vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada