INGREDIENTS:
-
500 grs.
de carn de
porc del coll
-
500 grs.
de carn de
vedella de guisar
-
1 ou
-
150 grs.
de molla de pa
-
50 cls
de llet
-
10 quarts
davanters de conill
-
3 pastanagues
-
2 cebes
-
2 pebrots
verds
-
200 cls
de vi blanc
-
500 cls
de brou de
carn
-
Sal , pebre
i oli.
PREPARACIÓ:
Molem la
carn de vedella
i de porc
i la mesclem
amb l'ou, sal,
pebre i la
molla de pa
mullada amb la
llet.
Fem
les mandonguilles de
la mida que
preferim.
Es
passen per la
cassola amb oli
i es retiren
i reserven.
A
la mateixa cassola
es fregeix el
conill fins que
es daurat.
S'afegeix la
ceba, el pebrot
verd i la
pastanaga tot trossejat.
Quan
està ben daurat s'afegeix el vi , es
deixa evaporar l'alcohol i
se tira el
brou.
S'ha de coure durant
1 hora.
Que vos vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada