dimecres, 26 de març del 2014

Conill i mandonguilles en salsa




INGREDIENTS:



   -     500  grs.  de  carn  de  porc  del  coll
   -     500  grs.  de   carn  de  vedella  de  guisar
  -     1  ou
   -     150  grs.  de  molla   de  pa
   -     50  cls  de  llet
   -     10  quarts  davanters  de  conill
   -     3  pastanagues
   -     2  cebes
   -     2  pebrots  verds
   -     200  cls  de  vi  blanc
   -     500  cls  de  brou  de  carn
   -     Sal ,  pebre  i  oli.




PREPARACIÓ:

Molem  la  carn  de  vedella  i  de  porc  i  la  mesclem  amb  l'ou,  sal,  pebre  i  la  molla  de  pa  mullada  amb  la  llet.


Fem  les  mandonguilles  de  la   mida  que  preferim.



Es  passen  per  la  cassola   amb  oli  i  es  retiren  i  reserven.
A  la  mateixa  cassola  es  fregeix  el  conill  fins  que  es  daurat.






S'afegeix  la  ceba,  el  pebrot  verd  i  la  pastanaga  tot  trossejat.




Quan  està  ben  daurat  s'afegeix  el  vi , es  deixa  evaporar  l'alcohol  i  se  tira  el  brou.



S'ha  de  coure  durant  1  hora.




Que vos vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada