dilluns, 3 de març del 2014

Pastissets de confitures caseres



INGREDIENTS:



   -     Confitura   de  cabell  d'àngel
   -     Confitura  de  figa
   -     500  grs.  de  farina
   -     250  cls.  d’oli  d'oliva
   -     150  cls.  de  mistela
   -     80  cls.  d’anís
   -     80  grs.  de  sucre.
   -     Sucre  per  posar  al  damunt


PREPARACIÓ:

En  un  bol  gran  es  posen  tots  els  líquids.


S'afegeix  la  farina  i  es  mescla  fins  que  la  massa  s'enganxi a les mans.


Es  fan  boletes  de  pasta  i  s’aplanen  utilitzant  paper  de  cuina.  Es   posa  la  confitura  i  es  tanquen  en  forma   de  mitja  lluna  i  es  caragolen  les  vores.













S’enfornen  sobre  paper  de  cuina  a  180  graus  fins  que  son  daurats.




S’ensucren  posant  sucre  en  un  plat  i  passant-los  d'un  en  un  quan  encara  estan  una  mica  calents.


Que vos vagi de gust

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada