INGREDIENTS:
-
Confitura de
cabell d'àngel
-
Confitura de
figa
-
500 grs.
de farina
-
250 cls.
d’oli d'oliva
-
150 cls.
de mistela
-
80 cls.
d’anís
-
80 grs.
de sucre.
-
Sucre per
posar al damunt
PREPARACIÓ:
En un
bol gran es
posen tots els
líquids.
S'afegeix la
farina i es
mescla fins que
la massa s'enganxi a les mans.
Es fan
boletes de pasta
i s’aplanen utilitzant
paper de cuina.
Es posa la
confitura i es
tanquen en forma
de mitja lluna
i es caragolen
les vores.
S’enfornen sobre
paper de cuina
a 180 graus
fins que son
daurats.
S’ensucren posant sucre en un plat i passant-los d'un en un quan encara estan una mica calents.
Que vos vagi de gust
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada