divendres, 21 de març del 2014

Bledes sofregides en ceba i tomàquet






INGREDIENTS:


   -     1 kgr.  de  bledes
   -     1 kgr. de  patates
   -     ½ krg  de  tomàquets  madurs
   -     1  ceba
   -      Sal  i  oli  d'oliva




PREPARACIÓ:


S’han  de  tallar  les  bledes  en  trossos  i  posar-se  en  remull.



Les  patates  pelades  i  a  trossos.

Es  posa  una  olla  al  foc  i  en  gelat  les  patates.


Quan  arranca  el  bull  s’hi  tira  la sal   i  les  bledes.  

Quan  la  patata  està  cuita ( uns  15  minuts  des de  que  comença  a  bullir)  s’escorre  i  es  reserva.

Mentre  en  una  paella  fem  el  sofregit  de  ceba  i  tomàquet,  que  no  ha  de  quedar  molt  fet.













S’hi  tiren  les  bledes  i  la  patata  bullides,  una  volteta  i  ja  està.




Aquesta  recepta  la  dedico  a  ma  cunyada,  que  potser  es  la  verdura  que  li  agrada  més.






Que vos vagi de gust

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada