INGREDIENTS:
-
1 kgr. de
bledes
-
1 kgr. de patates
-
½ krg de
tomàquets madurs
-
1 ceba
- Sal i
oli d'oliva
PREPARACIÓ:
S’han de
tallar les bledes
en trossos i
posar-se en remull.
Les patates
pelades i a
trossos.
Es posa
una olla al
foc i en
gelat les patates.
Quan arranca
el bull s’hi
tira la sal i
les bledes.
Quan
la patata està
cuita ( uns 15 minuts
des de que comença
a bullir) s’escorre
i es reserva.
Mentre en
una paella fem
el sofregit de
ceba i tomàquet,
que no ha
de quedar molt
fet.
S’hi tiren
les bledes i
la patata bullides,
una volteta i ja està.
Aquesta recepta
la dedico a ma cunyada,
que potser es
la verdura que li agrada
més.
Que vos
vagi de gust
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada