dilluns, 24 de març del 2014

Pizza de tonyina




INGREDIENTS:

   -     250 cls.  d’oli  d'oliva
   -     250 cls.  de  vi  blanc
   -     ½ kgr.  de  farina
   -     ½ kgr.  de  puré  de  tomàquet
   -     200  grs.  de  tonyina  de  llauna
   -     150 grs.  d’olives  farcides  d’anxova
   -     100  grs.  d’anxoves  de  llauna
   -     200  grs.  de  pebrot  vermell  escalivat
   -     40  grs.  de  pinyons



PREPARACIÓ:

Mesclem  l'oli  i  el  vi  en  un  vol  i  afegim  la  farina. 



Treballem  la  massa  fins  que  es desenganxi  de  les  mans.

Sobre  un  paper  per  anar  al  forn  escampem  la  massa.



Posem  el  tomàquet  ben  escampat  i  anem  posant els  ingredients  de  manera  que  quedin  ben  repartits.



Enfornem  durant  uns  30  minuts  a  180  graus.


Que vos vagi de gust.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada