INGREDIENTS:
-
7 carxofes
-
8 gambes
grosses
-
Pebre rosa
-
Cibulet
-
1 litre
d’oli de blat
de moro
-
Oli, sal
PREPARACIÓ:
Es
netegen les carxofes
i es deixen
senceres amb aigua
i julivert perquè
no es posin
negres.
Es
posen en una
cassola amb l’oli
de blat de moro
a baixa temperatura
durant 1 hora.
Mentre es
pelen les gambes
es treu el budell
i es parteixen
pel llom. Se col·loquen en un
film de plàstic i
es xafen amb
un objecte pesat.
Es deixen ½ hora al
congelador.
Es
treuen i col·loquen sobre
una safata. Es
salen i es posa
el pebre rosa ,
el cibulet i
l’oli.
Les
carxofes es treuen
de l’oli i
es deixen escorre,
es tallen en
4 trossos i
es col·loquen al voltant
de les gambes.
Que vos vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada